Fore! Golf | Case Mercedes-Benz

Mercedes-Benz on uudistanut muotoiluaan sekä mallistoaan ja tavoittelee nyt entistä nuorempia asiakkaita urheilullisilla malleillaan. Mercedes-Benz oli identifioinut golfin harrastajat tärkeäksi kohdeyleisöksi jo aiemmin, mutta halusi nyt löytää uuden ja nuorekkaan tavan mennä lajiin mukaan. Räätälöimme yhdessä Mercedes-Benzin kanssa monimediakokonaisuuden, johon kuului pääyhteistyökumppanuus Fore! Fashion Tourilla. Mercedes-Benz näkyi ylellisessä ja nuorekkaassa ympäristössä kiertueen avajaisjuhlissa, GoExpon golfmessuosastolla sekä Fashion Tourilla uutusmallit olivat esillä kaikissa osakilpailuissa kentällä, teeboxien välittömässä läheisyydessä. Kiertueella Mercedes-Benzillä oli myös nimikkoväylä, jolla järjestettiin räätälöityjä Mercedes-Benzin haluttua brandimielikuvaa tukevia aktiviteetteja.

Fore-lehdessä ja sen some-kanavissa Mercedes-Benz näkyi mainosaineistojen lisäksi kisakiertueraporttien kautta haluttua viestiä tukevassa ympäristössä.

Monikanavaisuus takasi kiertueen näkyvyyden myös omien medioidemme ulkopuolella ja kiertueen tähtivieraiden kautta Mercedes-Benz nähtiin viestin kannalta sopivien ihmisten, teemojen ja aktiviteettien yhteydessä luonnollisella ja rennolla tavalla, ilman väkisin markkinoinnin makua.

”Fore! on tarjonnut meille kokonaisvaltaisen paketin tavoittaaksemme trenditietoisen kohderyhmän. Olemme hyödyntäneet Fashion Tourin kaikki tapahtumat hyvin. Esillä olleet uutuustuotteemme ovat herättäneet tapahtumaan osallistujissa suurta mielenkiintoa. Mercedeksen tallin omat Mercedes-Benzin brändilähettiläät ja autot saivat Foren kautta hyvin näkyvyyttä myös muissa medioissa – somea unohtamatta.”
- Mercedes-Benzin henkilöautojen myyntipäällikkö Marco Linna

”Fore!-lehti oli meille luonnollinen keino puhutella golfkansaa. Erityisesti lehden oman kiertueen Fore Fashion Tourin yhteys muotimaailmaan ja nuorekkuus sopi markkinointistrategiaamme. Näkyvyys lehdessä ja tapahtumissa sekä sosiaalisen median aktiivisuus oli meille hyvä yhtälö.”
- Mercedes-Benz -henkilöautojen johtaja Petri Aarnio Veho Groupista.

Seuraava