Edge Magazine mediainfo

EDGE on Ski Sport Finlandin ja Suomen Hiihtokeskusyhdistys, SHKY Ry:n virallinen lehti, Se on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä alppi- ja freestylehiihtoon sekä muuhun lasketteluun että ulkoilmaelämään keskittynyt korkeatasoinen julkaisu.

Liiton jäsenlehtenä EDGE tarjoaa näköalapaikan alppilajien sisäpiiriin ainoana Suomessa. Lehti valottaa kisalaskijoidemme fiiliksiä ja tuntemuksia kauden aikana, kertoo lajien ajankohtaiset kuulumiset niin juniori kuin  ammattilaistasolla sekä taustoittaa asiantuntevasti  alppi- ja freestylehiihdon tapahtumat.

EDGE on samalla myös aktiivisen ulkonaliikkujan ja vapaa-ajan laskettelijan lehti. Kohde- ja väline-esittelyt sekä ulkoilmaelämästä nauttiminen ovat osa lehden rikasta ja hyviä fiiliksiä luovaa sisältöä.

EDGEn painos on 15 000 kpl ja lehti lähetetään kotiin maamme jokaiselle hiihtoseuran jäsenelle, Ski Sport Finlandin sekä SHKY ry:n yhteistyökumppanille, kaikkiin hiihtokeskuksiin sekä lisenssilaskijoille.

EDGE jalkautuu kauden aikana alan tapahtumiin. Näin saamme arvokasta palautetta lukijoiltamme ja olemme osaltamme mahdollistamassa onnistuneita tapahtumia.

Lehti on myynnissä kaikissa Lehtipisteissä kautta maan. Tämän lisäksi EDGEn sähköinen näköislehti Lehtiluukku.fi

EDGE tavoittaa aktiiviset ja ostovoimaiset 25-55-vuotiaat edelläkävijät, jotka käyttävät aikaa ja rahaa harrastustensa parissa ja luovat ympärilleen positiivista ilmapiiriä.

SUOMALAINEN LASKETTELIJA

Ski Sport Finlandin vuonna 2018 teettämän hiihtokeskustutkimuksen mukaan laskettelua harrastaa Suomessa noin 950 000 henkilöä. Noin 560 000 laskee aktiivisesti ja on valmis satsaamaan laatuun ja vapaa-aikaan.

Lasketteluun ja laskettelumatkailuun käytettiin viime kaudella noin 410 miljoonaa euroa ja välineisiin sekä asusteisiin noin 200 miljoonaa euroa. Kotimaan kauden keskimääräinen laskettelukertymä on noin 610 miljoonaa euroa.

OIKEA VIESTI OIKEALLE KOHDERYHMÄLLE

Keskiössämme on kohderyhmälähtöinen viestintä. Ydinkohderyhmämme muodostavat suomalaiset aktiivilaskettelijat ja heidän perheensä.

INNOSTUMME BRÄNDIEN TARINOISTA

Tunnetut brändit eivät ole tunnettuja sattumalta. Niiden taustalla on aina joku vahva tarina tai ideologia. Me autamme brändejä luomaan uusia tarinoita uusien kanavien kautta.

RAKKAUDESTA LAJIIN

Laskettelu niin kilparinteillä kuin vuorten koskemattomilla puuterikentillä on meille suurinta intohimoa. Me tiedämme mitä laskettelijan mielessä liikkuu ja mitä asioita he arvostavat.

EDGE ON MYÖS MUUTA KUIN LASKETTELUA

EDGEn lukija harrastaa usein myös golfia, kalastusta, veneilyä, maastopyöräilyä tai vaikkapa triathlonia. Siksi osa sisällöstämme on myös muuta kuin laskettelua, sillä intohimoa vaativat lajit rikastuttavat toisiaan.

ILMOITUSMYYNTI

Jerker Krook

jerker.krook@krookmedia.fi

Puh. +358 40 566 3035

Aikataulu / Schedule

Numero / IssueMainosdeadline / Material deadlineIlmestymis vko. / Publishing week
425.10.45
1 (2021)13.12.52
2 (2021)31.1.7
3 (2021)13.3.14

2022/23 Schedule will be released summer 2022