Golf

Rekisteröityneitä golfinpelaajia on Suomessa yli 140 000. Golf oli ajanjaksolla 2000-2010 jäsenmäärältään kolmanneksi eniten kasvava laji. Vuonna 2009 golf sai olympiastatuksen ja laji nähdään sadan vuoden tauon jälkeen olympialaisissa Riossa 2016. Suomesta Riossa todennäköisesti kilpailee olympiamitaleista kaksi mies- ja kaksi naispelaajaa.

Fore!

Markkinoilla on tällä hetkellä kolme golflehteä. Yksi lehdistä on Digest-lehti, jonka julkaisemasta materiaalista iso osa tulee maailmalta. Fore! on täysin kotimainen lehti, jossa suomalaiset golfarit toimittavat juttuja suomalaisille pelaajille. Ilmainen ja klubeilla jaettava Fore! haluaa palvella hyvin kotimaisia golfareita ja seuroja. Esittelemme tuoteuutuuksia, golfkenttiä, golfmatkakohteita ja monenlaisia golfareita kiinnostavia aiheita sekä asioita.

Mediatutkimusten mukaan Forea lukee 80 prosenttia suomalaisista golfareista. Foren fyysisen lehden lisäksi lehti on luettavissa mobiililaitteissa ja Fore! on aktiivinen myös Twitterissä, Facebookissa sekä Instagramissa.

Fore!-lehti on jo useamman vuoden ajan järjestänyt oman golfkiertueensa Fore Fashion Tourinsa. Kiertue koostuu kauden starttijuhlista ja neljästä osakilpailusta pääkaupunkiseudun kentillä. Kiertueelle myydään paikkoja yrityksille, jotka tuovat asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneita pelaamaan rentoihin osakilpailuihimme. Fore Fashion Tourin tarkoitus on pitää tyylikkäästi hauskaa ja on muokata mielikuvaa golfista rennommaksi.

Golflehti Fore!