Laskettelu

Laskettelu, alppihiihto, vapaalasku tai freestyle. Rakkaalla lapsella on monta alalajia, mutta aina yhteisenä tekijänä on sukset, joilla tullaan mäestä tai vaikka reilistä alas. Sillä ei ole mitään väliä onko mäki tai laskija isompi vai pienempi – pääasia on, että lajista nauttii.

Suomalaiset ovat aktiivisia laskettelijoita niin lähikeskuksissa kuin Lapin tai Alppien rinteilläkin. Laskettelu on laadukasta vapaa-aikaa, jonka merkitys on korostunut nykyajan kiireisessä elämänrytmissä. Me tuotamme sisältöä näistä hetkistä ja jaamme sen niin painettuna kuin internetissäkin.

EDGE on Suomen suurin laskettelulehti ja samalla lajiliitto Ski Sport Finlandin sekä Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen virallinen lehti. Lehden tukena toimii sivusto edgeski.fi, jonne tuotamme jatkuvasti uutta sisältöä artikkelien ja videoiden muodossa.

Edge