Skeittaus

Skeittaus on vakiinnuttanut paikkansa uusien omaehtoisten lajien pysyvässä joukossa. Se ei ole enää pelkkää lasten leikkiä tai pelkkä nuorisoharrastus. Vielä viisi vuotta sitten 40-vuotias skeittaaja ja tyttöskeittaaja olivat harvinaisuuksia – eivät enää.
Skeittaus on hyvää, kehonhallintaa kehittävää liikuntaa. Tästä kertoo mm. se, että Suomen Sydänliitto myönsi Skeittiliitolle palkinnon nuorten terveyden ja liikunnan edistämisestä.

Hangup

Hangup on rullalautailuun keskittynyt erikoislehti. Vuosien kuluessa Hang Upista on tullut se ainoa oikea koko skeittikansan lehti, joka tarjoaa lukijoilleen sekä suomalaista että kansainvälistä skeittausta ja sitä ympäröivää kulttuuria mielenkiintoisesti, skeittaajien omalla kielellä, skeneen vihkiytyneen toimittajakuntansa kautta. Hang Upin avulla voit olla osa tätä vaikeasti tavoitettavaa edelläkävijöiden joukkoa sekä nuorisokulttuurien monipuolista kirjoa.

Kysy lisää suoraan asiantuntijoiltamme

Hangup.fi »

Mediakortit »