Asiantuntijat

Jerker Krook / Krookmedia / Golf

jägä

Jerker Krook on Krook Median perustaja ja toimitusjohtaja. Jerkerin älynväläys eri lajiharrastajien yhteisestä tarpeesta eli laadukkaasta ja räätälöidystä sisällöstä on siivittänyt yrityksen alansa johtavaksi toimijaksi. “Toimimme intohimoisten harrastajien parissa ja heille tehtävän sisällön tuottaminen on erityisen palkitsevaa”, sanoo itse aktiivisesti golfaava, kalastava sekä lasketteleva Jerker.

Idearikas ja aikaansaava yrittäjä omaa erittäin laajan kontaktiverkoston ja hänellä on selkeä näkemys asiakkaiden tarpeista. Jerker on kotonaan muuttuvassa mediaympäristössä, jossa tilanteet vaativat nopeita liikkeitä.

Jerkerin vahvuus on monialaisuus, joten voit olla häneen yhteydessä kaikissa Krook Median palvelutarjontaan liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä: +358 40 566 3035 | jerker.krook(a)krookmedia.fi


Antti Zetterberg / Kalastus

zettis

Antti on kahden pojan isä ja innokas ulkoilmaihminen. Kalastus, outdoor-elämä ja lumilajit ovat olleet läheisiä jo pienestä pitäen. “Ne ovat jotenkin aina kuuluneet niihin juttuihin, joista saan eniten kicksejä”, hän sanoo. Antin pääperiaatteena kaikessa tekemisessä on vastuullisuus.

Toinen Antin intohimo on brändien markkinointi ja kaikenlaisten myyntiä edistävien toimenpiteiden suunnittelu. Antilla on erittäin kattava, yli 10 vuoden kokemus Suomen kärkipään mainostoimistoista kuten hasan&partnersilta sekä PHS TBWA:lta. Asiakkaan liiketoiminnan ymmärrys ja siihen liittyvien markkinointitoimenpiteiden suunnittelu sekä toteutus ovat Antin vahvuuksia. Tämä kokemus yhdistettynä elämäntapalajien ja niiden harrastajien syvään tuntemukseen on maassamme ainutlaatuista.

Mikäli tarvitsette apua oman tuotteenne tai palvelunne markkinoinnin suhteen, tarjoaa Antti asiantuntemustaan kanavariippumattomasti käyttöönne.

Ota yhteyttä: +358505695725 | antti.zetterberg(a)krookmedia.fi

Antero Hiito / Mediamyynti & Kumppanuudet

antero.hiito@krookmedia.fi
+358 400 779 665


Mikko Kempas / Skeittaus ja lumilautailu

Mikko vastaa Krook Media Housen julkaisujen ja tuotteiden ulkoasusta. Erikoisalana skeittaus, jonka parissa hän on toiminut yli 20 vuotta. Hän hallitsee perinteisten painotuotteiden ohella myös valokuvauksen ja videotuotannon.

Hän on toiminut yhteistyössä useiden Suomen suurimpien skeittialan yritysten kanssa ja on tuottanut mainosmateriaaleja useille Krook Media Housen asiakkaille.

Vapaa-aika kuluu lumilautailun, skeittauksen ja valokuvauksen parissa.

Ota yhteyttä: +358 40 160 4069 | kempas(at)hangup.fi