Mediat

Printti ei ole todellakaan kuollut. Laadukkaat harrastelehtemme paaluttavat oman alansa tärkeimmät asiat näyttäväksi julkaisuksi, joiden lukeminen on todellista laatuaikaa. Tapahtumissa brändit pääsevät suoraan kontaktiin kohderyhmien kanssa. Me tuotamme itse tai valikoidun kumppanin kanssa alamme johtavia tapahtumia, joissa kohtaamiset tuottavat sitoutumisia.

Printti ei ole todellakaan kuollut. Laadukkaat harrastelehtemme paaluttavat oman alansa tärkeimmät asiat näyttäväksi julkaisuksi, joiden lukeminen on todellista laatuaikaa.

Tapahtumissa brändit pääsevät suoraan kontaktiin kohderyhmien kanssa. Me tuotamme itse tai valikoidun kumppanin kanssa alamme johtavia tapahtumia, joissa kohtaamiset tuottavat sitoutumisia.

Kohderyhmälähtöinen markkinointi ei ole aina se helpoin markkinoinnin laji. Autamme asiakkaitamme löytämään oikeat tulokulmat ja kanavat. Toteutamme tarvittaessa myös erilaiset mediaratkaisut painotöistä sähköisiin kanaviin ja tapahtumiin.

Lehtiemme ympärille rakentuneet harrastesivustot sekä sosiaalisen median yhteisöt pitävät pöhinää yllä ja toimivat alan parhaina tiedonlähteinä sekä innoituksen että fiiliksen nostattajana.

Joskus asiakkaalla on tarve kirkastaa viestinsä sisältöä eri kohderyhmissä. Asiantuntijoidemme avustuksella saamme brändien tarinat elämään tuloksellisesti. Kysy lisää suoraan asiantuntijoiltamme.