FORE! – Golflehti

FORE! Tavoittaa yli 100 000 golfaria
Suomessa on lähes 155 000 rekisteröitynyttä golfin harrastajaa. Mediatutkimuksen mukaan FORE! saavuttaa heistä 80%.  Naisia golfaajista Suomessa on noin 30%. FORE! on alansa edelläkävijä, joka pyrkii pois liian vakavasta ja kaavoihin kangistuneesta suhtautumisesta lajiin. Golfia pelataan siksi, koska se on sosiaalinen ja loistava ulkoilmalaji, sekä  tietenkin siksi, että se on erittäin viihdyttävää – ja sitä on myös FORE!  

FORE! on monikanavainen golfmedia
Laadukas FORE! tarjoaa asiakkaille kokonaisvaltaisia mediaratkaisuja. Fyysisen painoksen (20.000kpl) lisäksi FORE!n näköislehteä ja nettisivuja luetaan aktiivisesti. Sosiaalisessa mediassa FORE! saavuttaa lajin harrastajia Facebookin, TikTokin ja Instragramin kautta.

FORE! järjestää elämyksellisiä tapahtumia
Lehden ja sosiaalisen median lisäksi FORE! tarjoaa asiakkaille myös tapahtumakokonaisuuden lehden oman golfkiertueen, FORE! Fashion Tourin, kautta. Kiertue käsittää kesän aikana neljä osakilpailua ja sitä on kutsuttu Suomen  hauskimmaksi golftapahtumaksi.

Katso kuvakansioita kiertueelta TÄÄLTÄ

FORE! Fashion on erilainen ja hauska golfkiertue.

Välineurheilua parhaimmillaan
Teknisten uutuustuote-esittelyiden ohella FORE! esittelee koko golfia ja lifestyleä laajalla skaalalla. FORE!n jokaisessa lehdessä esitellään ajankohtaista golfmuotia, välineitä sekä muita lajiin liittyviä tuotteita.

Tuttuja kasvoja
FORE! esittelee henkilöhaastatteluissa lajin arvostettuja ammattilaisia sekä maamme eturivin julkkiksia golfin parissa.

Matkailua
Lajiin keskittyvien juttujen lisäksi mukaan on mahdutettu myös viihdyttäviä raportteja erilaisista tapahtumista, esittelyjä niin kotimaan kuin ulkomaidenkin kentistä sekä tuoreimpia uutisia maailmalta.

Lukija uppoutuu
FORE!ssa panostetaan hauskuuden ohella laatuun ja visuaalisuuteen. Osaava toimittajakunta tekee ennakkoluulottomille golfareille lehteä heitä kiinnostavista aiheista, heidän omalla kielellään.

Myynti

Jerker Krook
jerker.krook@krookmedia.fi
puh. +358 40 566 3035

Antero Hiito
antero.hiito@krookmedia.fi
puh. +358 400 779 665

MAINOSTAJA! Katso tekniset tiedot tarkemmin TÄÄLTÄ

You can find MEDIAKIT HERE

Julkaistut lehdet »

Foregolf.fi »