Rodeo ja Hang up – Skeittaus ja lumilautailu

Skeittaus on vakiinnuttanut paikkansa uusien omaehtoisten lajien pysyvässä joukossa. Se ei ole enää pelkkää lasten leikkiä tai pelkkä nuorisoharrastus. Vielä viisi vuotta sitten 40-vuotias skeittaaja ja tyttöskeittaaja olivat harvinaisuuksia – eivät enää. Skeittaus on hyvää, kehonhallintaa kehittävää liikuntaa. Tästä kertoo mm. se, että Suomen Sydänliitto myönsi Skeittiliitolle palkinnon nuorten terveyden ja liikunnan edistämisestä.

Hangup on rullalautailuun keskittynyt erikoismedia. Vuosien kuluessa Hang Upista on tullut se ainoa oikea koko skeittikansan lehti, joka tarjoaa lukijoilleen sekä suomalaista että kansainvälistä skeittausta ja sitä ympäröivää kulttuuria mielenkiintoisesti, skeittaajien omalla kielellä, skeneen vihkiytyneen toimittajakuntansa kautta. Nykyään Hang Up -lehti ilmestyy kerran vuodessa. Hang Upin avulla voit olla osa tätä vaikeasti tavoitettavaa edelläkävijöiden joukkoa sekä nuorisokulttuurien monipuolista kirjoa.

Vieraile HANGUP.FI sivustolla


Lumilautailu on skeittauksen ja surffauksen talvinen serkku, omaehtoinen talvilaji, jolla on suuri suosio maassamme. Viime vuosina lumilautailun suosio on kasvanut ski.fi tutkimusten mukaan. Lumilautailusta kiinnostuneita aikuisväestössä (+18v) on n. 850 000 henkilöä – nuorista aikuisista miehistä lajia seuraa joka kolmas.

Suomi on erittäin menestynyt maa lumilautailussa ja maastamme on noussut useita huippulautailijoita koko maailman tietoisuuteen, kuten Roope Tonteri, Rene Rinnekangas, Eero Ettala, Heikki Sorsa, Enni Rukajärvi, Toni Kerkelä, Sami Luhtanen ja niin edelleen. Lajilla on siis pitkät perinteet ja vankka harrastajakunta maassamme. Monet nuoret valitsevat edelleen lumilaudan suksien sijaan sen monipuolisen temppuvalikoiman, vapauden ja rennon asenteen vuoksi ja lisäksi aikuisikään tulleet ensimmäisen sukupolven laskijat opettavat lapsensa laskemaan. Rinteissä onkin nykyään hyvin usein lumilautailijoita ikähaarukaltaan 12-45 vuotta, kaikki samoilla reileillä ja paippien hyllyillä.

Vieraile RODEOSNOW.FI sivustolla


Kysy lisää suoraan asiantuntijoiltamme

Hang Up Lehtiluukku.fi

Hangup.fi »