Edge Ski Magazine – laskettelu

EDGE on Ski Sport Finlandin virallinen lehti, Se on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä alppi- ja freestylehiihtoon sekä muuhun lasketteluun että ulkoilmaelämään keskittynyt korkeatasoinen julkaisu. 

Liiton jäsenlehtenä EDGE tarjoaa näköalapaikan alppilajien sisäpiiriin ainoana Suomessa. Lehti valoittaa kisalaskijoidemme fiiliksiä ja tuntemuksia kauden aikana, kertoo lajien ajankohtaiset kuulumiset niin juniori- kuin  ammattilaistasolla sekä taustoittaa asiantuntevasti  alppi- ja freestylehiihdon tapahtumat.

EDGE on myös aktiivisen ulkonaliikkujan ja vapaa-ajan laskettelijan lehti. Kohde- ja väline-esittelyt sekä ulkoilmaelämästä nauttiminen ovat osa lehden rikasta ja hyviä fiiliksiä luovaa sisältöä.

EDGEn painos on 15 000 kpl ja lehti lähetetään kotiin maamme jokaiselle hiihtoseuran jäsenelle, Ski Sport Finlandin sekä SHKY ry:n yhteistyökumppanille, kaikkiin hiihtokeskuksiin sekä lisenssilaskijoille. 

Lehti on myynnissä kaikissa Lehtipisteissä ja erikoisliikkeissä kautta maan. Tämän lisäksi EDGEn digitaalinen näköislehti löytyy Lehtiluukku.fi palvelusta n. viikko ilmestymisen jälkeen. 

EDGE tavoittaa aktiiviset ja ostovoimaiset 20-55-vuotiaat edelläkävijät, jotka käyttävät aikaa ja rahaa harrastustensa parissa ja luovat ympärilleen positiivista ilmapiiriä. Laskettelu koetaan mukavana ja haluttavana koko perheen harrastuksena, joka sopii kaikille ja sen avulla pääsee helposti irti arjesta. 

Innostumme brändien tarinoista

Tunnetut brändit eivät ole tunnettuja sattumalta. Niiden taustalla on aina vahva tarina tai ajatus. Me autamme brändejä kertomaan tarinoistaan uskottavan kanavan kautta. 

Oikea viesti oikealle kohderyhmälle

Keskiössämme on kohderyhmälähtöinen viestintä. Ydinkohderyhmämme muodostavat suomalaiset aktiivilaskettelijat ja heidän perheensä.

Rakkaudesta lajiin

Laskettelu niin kilparinteillä kuin vuorten koskemattomilla puuterikentillä on meille suurinta intohimoa. Me tiedämme mitä laskettelijan mielessä liikkuu ja mitä asioita he arvostavat.

Edge on myös muuta kun laskettelua

EDGEn lukija harrastaa usein myös golfia, kalastusta, veneilyä, maastopyöräilyä tai vaikkapa triathlonia. Siksi osa sisällöstämme on myös muuta kuin laskettelua, sillä intohimoa vaativat lajit rikastuttavat toisiaan.

Laskettelu Suomessa

Ski Sport Finlandin vuonna 2021 teettämän hiihtokeskustutkimuksen mukaan laskettelua harrastaa Suomessa noin 976 000 henkilöä. Näistä yli 50% laskee aktiivisesti ja on valmis satsaamaan laatuun ja vapaa-aikaan. 

Lasketteluun ja laskettelumatkailuun käytettiin kaudella 2021-22 noin 410 miljoonaa euroa ja välineisiin sekä asusteisiin noin 200 miljoonaa euroa. Kotimaan kauden keskimääräinen laskettelukertymä on noin 610 miljoonaa euroa. 

Verrattaessa edelliseen kauteen (2020–2021) viime kaudella nousi laskettelupäivät +7,67 %, hissilippumyynti +12,4 % ja hissinousut +8,9 %. Hissinousuja tehtiin lähes 45 miljoonaa lauden aikana. (Lähde: Ski.fi)

Tekniset tiedot

MAINOSTAJA! Katso tekniset tiedot tarkemmin TÄÄLTÄ

Edgeski.fi – Kanava kaikille laskettelun harrastajille

  • Tarjoamme lehden ja sivuston yhdistelmänä kokonaisuuden, jossa perinteisen printtijournalismin ja modernin digitaalisen viestinnän parhaat puolet yhdistetään nykyaikaiseksi kokonaisuudeksi.
  • Mahdollisuus nopeisiin uutispäivityksiin ja sisällön jakamiseen
  • Videoiden jakamiselle oivallinen alusta
  • Blogimuotoinen, vaihtuva, monipuolinen kirjoittajakunta
  • Vakiobanneripaikat ja brändätyt sisällöt
  • Edgen sosiaalinen media: Facebook, Instagram

Banneripaikat 

1.Paraatipaikka 200€/vko
Koko 1110 x 168 px

2. Jättibanneri 100€/vko
Koko 1110 x 168 px

3. Perusbanneri 100€/vko
Koko 300 x 250 px

Edge kansi